Secrete
0

Anca Sorca

Nume: Anca Sorca

Job: Marketing Manager revista Altfel

Localitate: Timișoara

Întrebare: Care este rețeta ta pentru o viață fericită și împlinită?

Răspuns: Rețeta mea pentru o viață fericită și împlinită încă nu a ajuns încă la o formă completă. De-a lungul timpului însă am tot adăugat ingrediente care să-mi facă bine sufletului. Printre acestea se numără: sănătatea (atât a mea, cât și a celor dragi), familia, prietenii, iubirea și sprijinul de la și pentru soțul meu, dar și călătoriile.
Iar dacă enumerația anterioară cuprinde sferele mari ale vieții mele, atunci printre sferele mai micuțe se numără: cititul, visatul cu ochii deschiși, agendele vesele, vizitele făcute bunicilor, dealurile și munții din locul natal – Sălaj, scrisul, jeleurile, o vedere găsită în cutia poștală, zilele colorate și răcoroase de toamnă, aroma ceaiului de portocale, pozele din copilărie, mirosul înțepător al revistelor tipărite, hainele tricotate și călduroase, orice activitate ce necesită folosirea creativității, lumânările de scorțișoară, jazz-ul, mirosul de magnolie, privitul stelelor, hoinăritul și cățeii.
Dar un lucru mă bucură foarte mult, acela că mai am o viață înainte pentru a-mi întregi lista și a adăuga elemente noi la rețeta fericirii mele. Și asta e valabil pentru fiecare, nu-i așa?
Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Anca Mirci
Alexandra Heckel
Patricia Lidia

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau