Bianca, Colaboratori, Pentru suflet
0

a 366-a zi a anului

Unul din lucrurile care ne lipsesc mereu, indiferent cât de mult am avea, este timpul. Pentru fiecare din noi, o oră are 60 minute, o zi are 24 ore și un an are 365 zile.

De fapt, 366 zile, din când în când. Mai exact, o dată la 4 ani, primim o zi în plus; 24 ore care nu au existat în anul trecut. Ce alegem să facem cu ele? Mi-am întrebat câțiva prieteni ce și-ar dori să facă în cea de-a 366-a zi a anului. Și ce cred că vor face de fapt. Pentru că undeva între ceea ce ne dorim și ceea ce ajungem să facem, se pare că există mereu o diferență.

Raluca (33 ani, mămica unui băiețel de 3 ani): „Mi-aș dori să merg la munte să schiez. Nu am mai ajuns pe pârtie de când s-a născut Radu. Însă primăvara a venit devreme anul acesta și zăpadă nu e prea grozavă. Mai am o șansă la anu’! Ce o să fac deci? Cred că o să ieșim în parc, dacă tot e vremea așa frumoasă.”

Dupa Ureche_366 zile

 

Daniel (14 ani): „Mi-ar plăcea să am o zi liberă de la școală. Să mă întâlnesc cu toți prietenii mei și să jucăm fotbal sau baschet. Dar nu cred că vom avea liber de la școală. E luni, nu? Așa că o să fiu la ore. Și apoi acasă, jucând Counter.”

Dupa ureche_gamer

 

Remus (28 ani, IT genius): „Într-o zi așa specială, aș vrea să fac ceva special. Să am o intalnire cu o fată – una anume- și să mâncăm înghețată cu ciocolată topită și zmeură – știe ea. Nu știu dacă o să am curajul să o invit. Abia ne-am cunoscut. Sunt încă destul de nesigur. Dacă nu o să vrea să ieșim? O să încerc. Probabil că o să o sun. Dacă îmi fac puțin curaj și o invit, îți spun.”

Dupa Ureche_Inghetata zmeura

 

Diana (30 ani, tatoo artist): „Nu cred că înțeleg de ce e așa specială ziua asta. O să fiu la salon. Am două programări. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Deci o să îmi petrec ziua așa cum îmi doresc. Probabil o să zici că sunt norocoasă”.

Dupa Ureche_tatoo artist

 

Radu (32, barman): „Mi-am luat liber. Vreau să ies în oraș cu prietenii și să fiu de cealaltă parte a barului. Seara, adică. Ziua, i-am promis iubitei mele că ieșim în parc cu bicicleta. Mi-ar fi plăcut să mergem undeva la munte, dar nu ne-am organizat din vreme”.

Dupa Ureche_mers pe bicicleta

Sunt curioasă, voi ce o să faceți în cea de-a 366-a zi anului? Sau ce v-ar plăcea să faceți, dacă orice ar fi posibil în acea zi?

 

p.s. eu o să încerc pentru a doua oară să trec examenul de conducere… mi-aș fi dorit să nu fie nevoie să încerc a doua oară.

Bianca s-a mutat departe de oraș și își petrece timpul hoinărind pe dealuri, împreună cu Kira, dogul german. Când nu e prea ocupată cu grădinăritul, îi place să gătească și să tricoteze.

Surse foto: pinterest.com, skidivas.com, feettattoos.blogspot.com, shutterstock.com, pixabay.com
Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Bogdan e gamer
S. Gear Fit sau Trezirea la realitate
Școala iubirii sau despre iubirea de sine și… de ceilalți

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau