Colaboratori, Dietă sănătoasă, Familie, Uncategorized
0

Acces la o nutriție sănătoasă pentru elevii din România

Pentru că accesul la o nutriție sănătoasă pentru elevii din clasele primare și până la liceu este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și un stil de viață sănătos, propunem părinților și nu numai redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit ABC-ului Nutriției care are ca target organizarea de cursuri gratuite de nutriție în școlile și liceele din România.

Aceste cursuri vor sta la baza unei alimentații sănătoase și a unei vieți echilibrate din punct de vedere nutrițional. Aproximativ 2 milioane de elevi activează în școlile primare și gimnaziale din România, și în ciuda informațiilor disponibile pe Internet privind nutriția, prea puțini dintre aceștia accesează astfel de site-uri si au acces la informatii privind o nutritie sanatoasa. Ideea principală promovată de către ABC-ului Nutriției este de a aduce informația corectă care să fie prezentată sistematic și într-un mod ușor de înțeles elevilor și liceenilor prin intermediul cursurilor gratuite de nutriție.

Ia si tu parte la educația completă a copilului tău prin donarea celor 2% din impozitul pe venit ABC-ului Nutriției! Facilitează accesul la o nutriție sănătoasă pentru elevii din România!

Formularul 230 este disponibil tuturor, și poate fi completat atât online pe contul personal de pe www.anaf.ro, cât și depus la Administrația Financiară de care apartineți.

Nu uitati, o educație potrivită privind nutriția promovează un stil de viață sănătos și armonios care trebuie cultivat din timp pentru o generație viitoare competentă din toate punctele de vedere.

Puteti downloada aici Formularul 230.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Ouăle: care este cel mai sănătos mod de a le găti?
Drepţi … sau cum să ai o viaţă fără dureri
Viaţa în paşi de dans

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau