Din Laborator Adunate, Uncategorized
0

ALCOOL II. Metode de a combate mahmureala

Alcool prea mult cu o seară înainte? Poți combate mahmureala, dar nu instantaneu. Cum este eliminat, de fapt, alcoolul din organism? 

Este puțin probabil ca cineva să poată accelera eliminarea alcoolului din organism.
Diversele studii medicale au scos la iveală că timpul de care organismul are nevoie pentru a putea elimina alcoolul  și toxinele acestuia este mereu același.

Cine are impresia că poate recurge la diverse metode pentru a putea scăpa mai repede de mahmureală va afla că acest lucru este practic imposibil. Consumul de lichide (apă, cafea, sucuri,) somnul , medicamentele sau o plimbare în aer liber sunt eficiente pentru ca o persoană să se poată elibera de stres sau pentru buna dispoziție, dar aceste metode nu pot accelera eliminarea alcoolului din organism.

A ll 3
Cel mai bun mod de a elimina alcoolul.

Modul în care alcoolul este eliminat din organism diferă de la caz la caz și depinde de fiecare persoană în parte.
Diferențele apar în funcție de vărstă, gen sau greutate. De exemplu ficatul unui adult este mai rezistent decât cel al unui adolescent și… reacționează mai bine!
Alimentația este extrem de importantă și ajută organismul să combată efectele alcoolului.
Un alt factor important este cantitatea de alcool consumată, dar și genul de băutură.
De exemplu, o persoană care a consumat băuturi tari (coniac, whisky), o să aibă de luptat mai mult cu mahmureala față de o persoană care a băut doar „câteva” pahare de vin.

all 2

Cum luptăm cu mahmureala?
Putem diminua durerile de cap matinale care apar în urma consumului de alcool dacă ne administrăm, în special seara, o tabletă de magneziu sau calciu, pentru a putea echilibra proteinele din organism, care se diminuează în urma exceselor de zi cu zi.
Suplimentele alimentare sunt o bună sursă de vitamine și proteine. Acestea trebuie să fie excelente din punct de vedere calitativ.
Este indicat ca fiecare persoană care vrea să ia astfel de tablete să consulte în prealabil un medic sau un farmacist avizat.
Dacă dorim să combatem mahmureala este indicat să nu consumăm cafea sau ceai negru, deoarece pot apărea palpitații la nivelul inimii.
Nu este indicat ca în aceste cirumstanțe să consumăm sucuri acidulate, deoarece pot ataca sau irita stomacul, care este oricum afectat de alcool.

a ll 4

Ideal ar fi ca dimineața să avem o masă bogată. Alimente precum pâinea integrală sau fulgii de ovăz sunt extrem de indicate pentru masă, pentru că pot absorbi o parte din alcool, dar ajută și la digestie.
Consumul de legume proaspete este important. Printr-o alimentație corectă echilibrăm proteinele din organism.
La fel de bine se poate consuma și o supă caldă. Este un mod bun de a echilibra cantiatea de electroliți din organism.

Nu ar trebui să recurgem la consumul de alcool pentru a combate mahmureala. Acest lucru nu face decât să prelungească starea de mahmureală, deoarece corpul nu elimină alcoolul, iar ficatul are și mai mult de suferit.

a ll 5

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Concentrarea
Stilul de viață Vegan!
Intoleranță la lactoză (ll): alimente alternative

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau