Secrete
0

Alexandra Heckel

Nume: Alexandra Heckel

Job: Cabin Crew (Stewardesă)

Localitate: Polonia

Întrebare: Stilul de viață al unei stewardese este destul de solicitant: multe zboruri, mulți pasageri de mulțumit, fusuri orare diverse și eforturi de adaptare la o multitudine de culturi. Cum reușești să îți pastrezi calmul și cum îți echilibrezi stilul de viață alert?

ÎRăspuns:  Totul a început din dorința de a face în viață ceea ce îmi place și visul meu a fost să devin stewardesă, iar acest lucru mă ajută în permanență să trec peste toate obstacolele jobului. Timpul le rezolvă pe toate. Așa e și în acest job. Cu timpul te vei obișnui cu zborurile (deși eu nu cred că voi reuși când vine vorba de trezirile la 4 dimineața). Problemele cu pasagerii… asta diferă de la persoană la persoană; eu personal dacă se întâmplă să am o dispută cu un pasager, mă duc în spate (back galley), mă descarc și mă întorc în cabină cu zâmbetul larg pe față, iar la sfârșitul zilei uit de tot ce s-a întâmplat.

Lucrând, momentan, pentru o companie low cost nu prea simt diferența de fus orar deoarece la sfârșitul zilei ajung acasă în Varșovia. Simt doar diferența de temperatură (ex: ruta Varșovia- Insulele Canare pe timp de iarnă, de la -20 la 24 grade).

Recunosc că una din cele mai grele părți ale jobului este adaptarea la noul stil de viață. Pentru mine a însemnat o nouă țară, o limbă necunoscută ți neștiută la momentul respectiv, utilizarea unei limbi străine tot timpul (nu am pe nimeni român aici, românește vorbesc doar cu părinții mei pe Skype) și necesitatea de a mă descurca pe cont propriu.

În momentul de față, singurul lucru ce este dat peste cap e… alimentația, deoarece este foarte greu să îți pregătești ceva pentru fiecare zi, când de multe ori ajungi la 12 noaptea acasă, plus că nu gătesc. Tot ceea ce consum este de la magazin, restaurant, fast food sau dacă am noroc… prieteni care mă invită la masă. În rest cum am spus și la început, reușesc să trec peste toate pentru că am ajuns să fac ceea ce mi-am dorit. Încerc să trăiesc după vorba             „Toate sunt cu un motiv” și ,nu în ultimul rand și cel mai important, mă bucur de sprijinul și iubirea familiei mele!

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Patricia Lidia
Mancand cu ochii: legatura intre culoarea mancarii si cantitatea consumata
Păr sănătos, cu nutrienții potriviți

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau