Colaboratori, Isabela, Pentru suflet
0

Bună, eu sunt…

Isabela

Sunt un suflet care nu a găsit rețeta fericii, dar care a gustat-o. Sunt o persoană extrem de norocoasă, care învăț să mă bucur de viață cu tot ce vine la pachet. Nu stiu prea multe însa se pare că ceva fac bine și se mai pare că și altora le place să mă citească. Am ajuns să scriu la încurajarea prietenilor, apoi am constatat că îmi face plăcere, iar feedbackul pe care l-am primit a fost unul bun.10367567_556041777863113_3321410937987987627_n

Iubesc viața și ea mă iubește pe mine. Învăt să renunț la prejudecăți și să mă cunosc mai bine. Sunt empatică, îmi pasă de cei din jurul meu, îmi pasă de mediul în care trăiesc și de impactul pe care îl am în viețile altora. Ador natura, gust solitudinea și vinurile seci. Nu îmi plac dulcegăriile, de nici unele ;). Sunt pasionată de etichetă și maniere.

Detest răutatea, machiavelismul, invidia și minciuna. Îmi place sinceritatea deși vine cu costul confruntării iminente cu realitatea, însă măcar știu unde mă aflu.

Nu sunt perfectă, sunt repezită și multe alte lucruri pe care nu o să le detaliez aici și acum. Am o singură regula în viață: îmi sunt fidela și îmi ascult inima.

Îmi place să împart cu ceilalti ceea ce am și ceea ce sunt. Vreau să schimb ceva în lumea asta și parțial am reușit asta. Nu sunt doar un pion în viață.

Ceva mai concret despre mine: am douazeci și sase de ani. Sunt pragmatică, optimistă și pozitivă. Locuiesc în Timisoara, sunt programator și scriu pe doua bloguri, ceea ce nu am visat vreodata ca voi face. Motoul meu este: life is beyond dreams.

Vreau să împărtășesc cu voi din experiența mea. Vreau să împărtășim gânduri și emoții. Scriu doar din experința mea, cum simt sau văd lucurile. Viața este în multe feluri, nu doar frumoasă și cum nu avem manual de instrucțiuni nici pentru viață și nici pentru fericire, cred ca are sens să ne conversam pe tema asta.

Nu vreau să va spun de ce să mă citiți, nici să îmi înșir merite aici. Nu pentru asta vreau să fiu citită și nici cunoscută.

Vă mulțumesc și ne mai citim, Isabela

12998_262240687243225_1963387738_n

 

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Mic dejun pentru zile ploioase
Curtea culorilor
Climate change – cine, unde, ce, când, cum?

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau