Bunăstare şi energie, Detox, Naturist, Sanatate, Sustinere ficat
0

Cu ce ma ajuta, domnule, piperul negru?

Proprietatile curative ale piperului negru sunt cunoscute inca din Antichitate, cand medicii chinezi il foloseau ca medicament. Prima observatie in acest sens a fost facuta cand acestia au realizat anumite avantaje pentru organism, oferite de consumul piperului negru pe timp de iarna. De-a lungul timpului insa, calitatile piperului negru au ramas la stadiul de gastronomie, foarte putini oameni cunoscand importanta acestuia in nutritie.

Recent insa, un grup de experti in nutritie din Viena au redescoperit calitatile esentiale ale piperului negru, un adevarat condiment-medicament, in special cu target pe locuitorii din Europa Centrala si de Est care manifesta un stil de viata dezechilibrat (lipsa de somn, stres, activitate pasiva de mai mult de 8 ore la birou, fast-food si alte mancaruri procesate, etc.)
Piperul negru din compozitia produsului Terra Liver este obtinut din surse ecologice si biologice cultivate in Europa, elementele fiind compatibile si usor digerabile. Intr-o concentratie superioara si cu o proprietate de stimulare a digestiei de 50 de ori mai puternica decat a prafului disponibil in comert, piperul negru ajuta la absorbtia celorlati nutrienti, faciliteaza functia hepatica si accelereaza procesul de detoxifiere.


Terra Liver este un produs premium cu rol hepatoprotector si de echilibrare a nivelului de colesterol, cu puternice si eficiente efecte de detoxifiere. Avand la baza 4 ingrediente cheie naturale: colina si turmericul cu rol antiinflamator, cinarina, un compus activ al anghinarei care stimuleaza productia de bila si piperul negru care ajuta la absorbtie, tratamentul cu Terra Liver va ajuta la refacerea celulelor hepatice, avand rezultate pozitive impresionante asupra starii Dumneavoastra generale de sanatate.
Efectele obtinute in urma tratamentului cu Terra Liver sunt reglarea poftei de mancare, reducerea indigestiei, a greturilor sau senzatiei de balonare, o vizibila imbunatatire a aspectului pielii prin detoxifiere, reducerea colesterolului si o stare generale de sanatate mult mai buna.
Singurul complex hepatoprotector, Terra Liver contine ingredientele optime pentru sustinerea si imbunatatirea functiei hepatice, acestea fiind atent selectate doar din surse bio pentru armonia si eficacitatea proprietatilor lor fitoterapeutice si curative.
In cazul in care suferiti de afectiuni hepatice, Terra Liver este o solutie extrem de utila datorita proprietatilor sale naturale, obtinute din surse premium. Absorbtia este rapida si datorita compatibilitatii ingredientelor active, acesta poate fi administrat si femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de diabet sau boli cardiovasculare, afectiuni gastroenterologice sau probleme cu colesterolul, ajutand refacerea celulei hepatice.
Terra Liver ajuta la detoxifierea ficatului, stimuleaza secretia biliara, reface celula hepatica, regleaza nivelul de colesterol si accelereaza metabolismul grasimilor. O alternativa 100% naturala, perfect compatibila cu organismul Dumneavoastra.

B!TONIC face parte din brandul Lifecare Essentials, fiind o companie producătoare de suplimente premium, proiectate in Austria și dezvoltate în Germania, comercializate la nivel internațional. Misiunea companiei, prin brandul B!TONIC, este educarea societății spre a adopta un stil de viață sănătos, prin linia de suplimente vegane, training-uri și campanii sociale. Viziunea B!TONIC cuprinde 3 direcții: un stil de viață echilibrat, o îmbunătățire a calității vieții consumatorului și informare continuă. Mai multe informații despre B!TONIC regăsiți pe site-ul www.btonic.ro.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Tiroida vs  Red Energy – pot sa iau Red Energy daca sufar de tiroida?
Apă
Semne că îți lipsește cel mai esențial element….
Microalga Schizochytrium – o sursa alternativa de Omega 3

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau