Colaboratori, Din Laborator Adunate, Iulia, Uncategorized
0

Învață cum să bei cei 2 litri de apă necesari zilnic – 5 idei de luat în seamă

Problema cu consumul a minim 2 litri de apă pe zi este una cu care mă confrunt de când mă trezesc. În trecut, mărturisesc, nu mă gândeam la apă și dacă o beam, era doar fiindcă eram la masă și îmi era sincer sete. Totul s-a schimbat pentru mine când am aflat că anumite kilograme în plus nu erau grăsime, ci erau retenții de apă. Corpul nostru începe să stocheze apa atunci când o primește, ca un fel de măsură de protecție.

Cele mai reușite metode pentru a mă asigura că beau suficientă apă sunt:

1.Apă cu fructe

Îmi umplu o carafă cu apă și apoi tai fructe pe care le las să plutească pe timpul zilei: pe lângă aspectul colorat și vesel, apă capătă puțin de gust. Preferatele noastre sunt portocalele și strugurii, dar și castravetele dă apei un gust fresh. În principiu, puteți folosi orice fruct aveți la îndemână. Cu strugurii e foarte interesant că îi puteți congela înainte și nu veți mai avea nevoie de cuburi de gheață!

alcohol-1238347_1280

2. Limonada fără zahăr

Pentru mine lămâile, menta, ghimbirul, apa și puțină gheață înseamnă deja limonadă. O pregătesc din nou într-o carafă de 1 litru și o țin până când observ că menta își schimbă culoarea.

drink-951018_1280

3. 1 cafea egal 1 pahar cu apă

În timp ce aștept să mi se facă ceaiul sau cafeaua, sau chiar la masă, în timp ce aștept mâncarea, beau un pahar întreg de apă. Astfel am grijă să beau apă și pe parcursul zilei, nu totul o dată.

4. Apă cu vitamine și minerale

Iau o pauză de 5 minute la prânz, când de obicei încep să rămân fără energie, și beau un pahar mare de apă cu 1 pastilă de vitamine și una de minerale. Asta are dubl efect pentru mine: mă asigur că îmi beau apa și mă energizez instant.

5. Beau apă dintr-un termos sau din o cană de cafea sau dintr-un pahar de șampanie

Unul din motivele pentru care nu bem destulă apă este fiindcă nu există o experiență, un sentiment de intensitate când bem apă. Așadar, eu vă propun să vi-l creați: ce lichid vă place cel mai mult, luați cana sau sticla din care îl consumați de obicei și beți apă. Vă garantez că veți simți o altă experiență.

apa btonic 900x200

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
COP21 – to be or not to be
Viața simplă de la țară – Bianca
Cel mai greu răspuns în psihoterapie este cel la întrebarea: Cine ești tu?

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau