Despre noi / Contact – idee și implementare

Cu cât suntem mai conștienți de factorii care ne fac bine și de cei pe care trebuie să îi eliminam din stilul nostru de viață, cu atât putem trăi mai sănătos.

Am început acest blog pentru a prezenta secrete practice, accesibile și demne de luat în seama, bazate pe cele mai noi descoperiri în domeniu, dar prezentate într-o manieră ușor de citit. Pe scurt, am creat un spațiu în care să stocăm ce am vrea noi să știm despre lumea din jur, ce ne face să fim curioși, ce ne ajută să avem o imagine mai clară  despre stiluri de viață.

Dacă ești una din persoanele care dorește să afle mai multe despre stilurile diferite de viață, despre oameni curajoși și care încearcă mereu lucruri noi, ce îi ajută să aibă succes, să trăiască o viață fericită, de unde își iau energia sau cum își petrec timpul, ești ca parte din echipă.

Stilurile de viață sunt o idee ce va căpăta tot mai multă importanță pe viitor. Cu cât suntem mai conștienți de factorii care ne fac bine și de cei pe care trebuie să îi eliminam din stilul nostru de viață, cu atât putem avea vieți mai sănătoase, momente mai relaxante și ne putem îndrepta energia asupra a ceea ce ne face bine. Învățând unii de la alții avem șansa de a accesa mai multă informație, de a afla trendurile reale și nu pe cele influențate de media.

Toate persoanele intervievate sunt persoane reale, sunt persoane care se auto-analizează, care ne împărtășesc minim o idee, care acordă atenție stilului lor de viață și astfel sunt într-o aventură a unei vieți mai sănătoase și mai împlinite.

Te invităm se reflectezi asupra secretelor dezvăluite, să te compari cu cei pe care i-am intervievat și să te provoci să devii mai conștient asupra stilului tău de viață. Să vii cu un sfat bun despre cum să-ți trăiești viața. Fiecare dintre noi are astfel de secrete sau de principii, unele sunt evidente, altele sunt ascunse.  Te invităm să împărtășești secretele tale cu lumea de afară, să oferi inspirație și măcar o idee pentru o cale mai bună de a trăi viața de zi cu zi. Te invităm să te bucuri de stilul tău de viață și să faci cum facem și noi – deciziile îți aparțin, viața e floare la ureche!

SPUNE-NE SECRETUL TĂU

 Iulia – sfaturi și editare; Mihai – dezvoltare, text, social media, editare și idei; Mihai și Paul – design
Colaboratori: Smaranda, Bianca, Giorgia, Diana, Isabela și Mihaela.
 
Din laborator adunate este o secțiune dedicată celor care au răbdarea de a înțelege ce se ascunde în spatele conceptelor de nutriție și sănătate, dincolo de ambalaje și indicațiile înscrise pe acestea, și multe alte curiozități. Articolele sunt scrise și construite pe baza studiilor realizate de oameni de știință cu păr alb și ochelari mari sau de centre științifice cu pereți albi și uși sigilate. Vorbim serios.
 

 

Cea mai bună idee de la Paul:

30 de minute pe zi pe bicicletă pe zi și ești în formă! La bătrânețe vom avea nevoie de exact genul acesta de echilibru.

Cea mai bună idee de la Iulia:

Transpirația zilnică ajută. Nu contează ce faci, dar trebuie să ajungi la acel nivel de oxigenare.

Cea mai bună idee de la Mihai:

Gateşte zilnic cu elemente nutritive potrivite stilului de viaţă pentru sănătatea şi placerea ta.

 


Credite Foto

Website Header: Freepik