Colaboratori
0

Două Lozuri (2016) – Weekend de comedie

Filmul de comedie Două Lozuri, în regia lui Paul Negoescu, s-a lansat în 7 Octombrie și este proiectat în toate marile cinematografe din țară. Bazat pe povestea de I.L. Caragiale, Paul Negoescu (scenariu) a transformat piesa într-o excelentă comedie românească cu un iz atemporal oarecum dar cu valențe și situații contemporane. Film independent, finanțat din banii proprii, a ajuns unul din cele mai vizionate filme autohtone din ultima vreme.Trei prieteni, Dinel (Dorian Boguță), Sile (Dragoș Bucur) și Pompiliu (Alexandru Papadopol) sunt în căutarea unui bilet de loterie câștigător, pierdut de câtre Dinel odată cu borseta sa. De aici începe aventura ce îi poatră pe cei trei în situații pline de haz și interacțiuni ce îi scot din zona lor de comfort și le scoate în evidență trăsăturile de caracter mai puțin știute.

Am fost și noi la film și am râș. Am râs într-una cu gura până la urechi. Am avut senzația că fiecare personaj ne amintește de cineva cunoscut, de o situație prin care am trecut sau cunoaștem pe cineva care a experimentat-o dar nu am reușit să o exprimăm chiar atât de clar și hilar. Ne oprim aici pentru a nu strica surpriza celor ce nu l-au văzut încă, dar vă invităm și vă îndemnăm sa mergeți să îl vedeți.

Dacă sunteți la Brăila, azi de la 19:40 la Cinema City Brăila Mall vă puteți întâlni cu actorii și echipa de filmare, sa le puneți întrebări, să îi felicitați și sustineți.

Aici e trailerul iar mai jos găsiți unde puteți să vizionați filmul în acest weekend.

Filmul este proiectat in acest weekend în rețelele Cinemacity și Cinemagia  din întraga țară, de la Arad la Constanța, de la Iași la Timișoara, de la Cluj la Craiova, în București, Târgu Mureș, Pitești, Deva, Suceava.

 

 

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Timişoara, la mulți ani!
Chateauneuf du Pape – culesul strugurilor
Meditație sau deconectare?

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau