Din Laborator Adunate, La muncă, Stil de viață
0

Două Lozuri – interviu cu Paul Negoescu, regizor

Am fost și noi recent la cinematograf să vedem filmul Doua Lozuri (2016), scenariu și regia lui Paul Negoescu.  Un film independent, adică finanțat de cei ce l-au făcut și jucat, 100% românesc, 200% comedie și multe straturi de înțeles. Mi-a fost foarte greu să estimez când și unde se întamplă acțiunea, dar sentimentele și subtilitățile sunt foarte la zi. Am reușit să îl prindem pe Paul Negoescu la sfarșitul filmului și îi mulțumim că ne-a rspuns la câteva întrebări.

Știu că participați la proiecțiile din țară. Care este reacția publicului? Ce îi interesează mai mult după film?

Reacțiile sunt surprinzător de bune. Fiind o comedie fără mari pretenții ne așteptam să fie bine primit, dar nu ne așteptam la un număr atât de mare de spectatori. Iar atunci când e vizionat într-o sală plină, spectatorii se molipsesc unii de la alții și toate emoțiile trăite în timpul filmului se amplifică. După film ne întreabă toți ce culoare are mașina din film (întrebare legată de una din secvențele cele mai apreciate din film), cum am făcut să iasă la loto numerele pe care ni le-am dorit noi și unde s-a pierdut biletul original.

Ați lucrat și călătorit enorm. Cum vă trageți sufletul?

Greu. Inițial am crezut că lucrul pentru promovarea filmului se va termina după premieră sau imediat după. Însă când am văzut ce succes a avut filmul în primul weekend am continuat să-l promovăm și asta a făcut să avem săli pline și după 3 săptămâni de la lansare, ceea ce pentru un film românesc nu s-a mai văzut de ani de zile.

Care este cea mai mare dorință după acest film?

Să stăm cu familia, să ne odihnim și să adunăm energia să ne apucăm de următorul film.

Paul Negoescu si Ana Drăghici

Paul Negoescu si Ana Drăghici


Unde urmează să poată fi vizionat în acest weekend?

Din cauză că a fost bine primit peste tot, filmul rulează încă în majoritatea orașelor din țară. Programul complet se poate găsi pe site-urile de profil precum cinemagia.ro

Pentru că suntem un blog de lifestyle, te voi întreba cum ți-ai menținut energia în aceste ultime luni?

Care energie? 🙂 Sunt zombie de câteva luni încoace. Aștept să se termine totul odată ca să pot pleca câteva zile într-un loc retras unde să nu am motive să mă dau jos din pat până la prânz.

Mulțumesc Paul pentru interviu și sa ne vedem în cinematografe 🙂

Două Lozuri este o comedie genială, care reușește  să acopere cu răsete realitățile de care înercăm să ne ferim. Alcoolism, violenta domestică, bădărănie, misoginism, slăbiciune în fața castigurilor usoare si rapide, stereotipii si situatii care ni se intampla aproape zilnic.

Dar de ce sa vorbim de ele, cand putem sa le urmarim din fotoliul cinematografului, facand o arteziana din popcorn-ul ce sare la fiecare fraza din cauza rasetelor. Haide-ti la film, merita. Mai jos programul din acest weekend.

Filmul este proiectat in acest weekend în rețelele Cinemacity și Cinemagia din întraga țară, de la Arad la Constanța, de la Iași la Timișoara, de la Cluj la Craiova, în București, Târgu Mureș, Pitești, Deva, Suceava.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Fierul – Absorbţia în organism
„Atenție la consumul de sare!” nu e doar o simplă atenționare în pauza dintre filme
Acneea l

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau