Colaboratori, Fitness & wellness, Isabela
0

Drepţi … sau cum să ai o viaţă fără dureri

Marea majoritate dintre noi ne petrecem cel puțin opt ore pe zi în fața calculatorului. Cam tot se face astăzi din fata unul calculator sau a unui telefon deștept. Puțini sunt cei care au o meserie unde se cere să fii dinamic.

Cum orice acțiune are o reacțiune, coprul nostru reacționează la aceste opt ore. Opt ore în care, de cele mai multe ori, pozitia noastră la birou sau pe scaun este una nesănătoasa. Cei care nu aveți asemenea probleme considerați-vă fericiți, dar fiți atenți pentru că efectele nu se văd întotdeauna imediat.

Dupa Ureche_pozitie corecta

La noi nu se pune accent pe importanța pozitiei la birou și mai halucinat este ca pana de curand nici macar pe scolioza și cifoza la tineri nu se punea accent. Efectele pe termen lung nu sunt câtuși de puțin de neglijat. Și atunci ce facem?

Ne aranjam biroul ca să corespundă regulilor descrise mai jos. Oriunde si oricum tinem spatele drept. Dupa 50 de minute, musai luăm 10 minute de pauza –și ochii au envoie de odihnă, deci a schimba pc-ul cu tableta sau telefonul nu este o idee strălucită.

Alterativa la toate astea este să ne plătim kinetoterapie și masaj și să platim cu încă și mai mulți nervi și disconfort pentru cândva cand nu ne-a păsat cum stăm, pentru că pur și simplu nu ne durea. Ce ziceți, merită?

Cum nu are sens sa reinventez eu roata, vă propun niște materiale peste care să vă uitați cand aveți timp.

Surse: Kelly Starrett of Crossfit San Francisco
Despre Isabela, ar fi multe de zis, dar vă spunem decât că îi place viața și că învață să vadă binele din orice. În rest, să ne citim cu bine!
Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Cel mai greu răspuns în psihoterapie este cel la întrebarea: Cine ești tu?
5 beneficii aduse de plimbarea în natură
Cum crezi că va fi copilul tău ȋn viitor?

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau