Secrete
0

Eliza Ecobici

Nume: Eliza Ecobici  

Job: Elevă la Colegiul Național ,,Spiru Haret ”  

Localitate: Târgu-Jiu

Întrebarea noastră pornește de la un citat cunoscut ție: „Am 16 ani. Citesc. Îmi plac mai mult cărțile decât oamenii. Ele (…) nu vor să te convingă de nimic (…). Asculți vocile cărților. Dacă nu se potrivesc cu vocea ta interioară, le-nchizi. Și nimeni nu se supără pe tine.” (Exuvii, S. Popescu) 
Ești pasionată de lectură și încerci să transformi asta într-un stil de viață. Cum împaci rebeliunea adolescenței cu… lectura și realitatea opiniilor din jurul tău?
 

Răspuns:  Sunt adolescentă, am 16 ani și când deschid o carte simt deja cum priviri se ațintesc asupra mea. Uneori, îmi e tare greu să fiu eu, obișnuiesc să mă închid în cărți pentru a scăpa puțin de realitate și poate acest lucru pare neobișnuit pentru personale din jurul meu. Cu timpul toate aceste lucruri nu au mai contat, căci cititul a devenit un pansament pentru mine, vindecând încet, încet micile răni.

Am tendință să mă atașez mai mult de cărți decât de persoane datorită faptului că am trecut printr-o perioadă grea în timpul generalei, iar cărțile au devenit cei mai buni prieteni ai mei de pe atunci.

Privirile nu au încetat și nu vor înceta niciodată. Nu toți te acceptă așa cum ești. Noi suntem oameni și suntem diferiți, ceea ce ne face să nu vedem anumite lucruri decât prin ochii noștri. Am acceptat această situație și am reușit să împac rebeliunea adolescenței prin scris. La început totul mi se părea o joacă, dar mai târziu am realizat că scrisul înseamnă ceva pentru mine.
Lectura este pentru mine ceea ce pentru alții e muzica, iar scrisul îmi toarnă foc în vene făcându-mă să simt ritmul unei noi melodii. Aș vrea să fiu o legendă, nu o simplă scriitoare! Cred în vise și știu că fiecare vis poate lua amploare cu puțină ambiție. Eu sunt o adolescentă visătoare și scopul meu în viață este să ajut visătorii să creadă în idealurile lor și să nu renunțe niciodată.
Nu am un secret anume, ci doar o poveste în spatele unei fete ce stă cu o carte în mână, iar acum voi ați auzit o parte din ea.
Mulțumesc mult pentru onoarea acordată și sper ca răspunsul meu să inspire cât mai multă lume!
Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Alexandra Heckel
Enikő Mózes
Păr sănătos, cu nutrienții potriviți

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau