Secrete
0

Enikő Mózes

Nume: Enikő Mózes

Job: Project Manager/ unul din initiatorii O carte pe luna / voluntar de profesie 

Localitate: Timișoara via Mediaș 

Ești președinta unui club de oratorie și leadership, renumit putem spune noi, Timișora Toastmasters. Pe lângă aceasta ești membru Alergotura, o organizație la polul opus primei, care promovează mișcarea. La tine se aplică zicala „minte sănătoasă în corp sănătos”. Care e rezultatul îmbinării celor 2 activități și cum ți-au influențat stilul de viața?

Răspuns: Întotdeauna am fost o fire sportive, în continuă mișcare. Am norocul că părinții mei ne-au insuflat, fratelui meu și mie, de mici zicala: „minte sănătoasă în corp sănătos”. La 3 ani ne-au pus pe schiuri, iar apoi au urmat patinele. La 6 ani am început lecțiile de înot, iar în generală am făcut parte din echipa de handbal de junior a orașului. Să nu mai povestesc de meciurile de fotbal, tenis și baschet jucate cu trupa din vecini sau aventurile nocturne cu sania pe pârtiile înghețate de pe dealul din curtea din spate.

Este interesant cum se leagă cele două activități de anul 2012: prima alergare sub sigla Alergotura.ro (momentan am trecut de 2000 de ture în club, nu toate alergate de mine) și dobândirea statutului de membru Timișoara Toastmasters.

Chiar dacă par diametral opuse, ambele încurajează comunicarea, leadershipul și puterea exemplului. Ambele se implică activ în diverse proiecte ale comunității. Așa îți dai seama cât este mică lumea: când întâlnești aceeași oameni entuziaști și plini de energie participând active în proiectele de susținere a comunității.

Unul din proiectele de suflet este TIMOTION, care a ajuns la a 2 –a ediție. Acest eveniment antrenează comunitatea pe mai multe planuri: promovează mișcarea în rândul cetățenilor, susține relaționarea cu persoane energice și pline de viață, și generează bucuria pentru că se susțin cause sociale.

Savurez în continuare zilele în care pot da ceva înapoi comunității, indiferent de ipostaza în care mă aflu: membru Timișoara Toastmasters sau voluntar Alergotura. Mă bucur de oamenii și experiențele pe care le întâlnesc cu fiecare ocazie.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Patricia Lidia
Anca Sorca
Norbert Szucs

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau