Bianca, Colaboratori, La muncă
0

Ioana – manager și voluntar

voluntar

Am cunoscut-o pe Ioana din întâmplare, într-o zi de vară, în care îmi momeam sora cu promisiunea unui pahar de socată (sau bujorată) rece, gata de băut. De atunci mi-am dorit să îi iau un interviu.

Au trecut șase luni, ce e drept. Nici una din noi nu s-a grăbit. Ioana, însă are mereu ceva important de făcut. Iar eu, știind ce face ea, am așteptat cu răbdare. Pentru că “ceva important”, înseamnă pentru Ioana ceva legat fie de familia ei, fie de copii cu care a stabilit o relație serioasă, de lungă durată.

Prioritățile ei sunt bine stablite.

Cum începe ziua ta obișnuită?

Cu câteva exerciții de gimnastică după care îmi pregătesc micul dejun 🙂

La birou, nu prea am eu timp să mănânc, însă încerc să am o pauză de masă, în timpul prânzului. Atunci mănânc ceva cald – ciorbă și felul doi.

Ce altceva mai faci, în mod obișnuit, pentru tine?

Îmi place foarte mult să fac sport. Fără sport nu mă simt vie 🙂 . Iubesc să alerg dimineața în parc și îmi place foarte mult să înot. Aproximativ 4-5 ore pe zi lucrez pe calculator. Încerc să mențin un echilibru. Încerc. 🙂

Ai vreun animal pe lângă tine?

Am avut un cățel. îl chemă Rafa. Din păcate din cauza faptului că am un program foarte încărcat stătea mult singur, nu era deloc fericit… din păcate, a trebuit să îl dau. L-am dăruit unei familii iubitoare, care are curte, spațiu și timp pentru el .

Cum ți-ai dori să îți petreci sfârșitul de săptămână și cum ți-l petreci de fapt?

În weekend, mi-aș dori să plec din oraș și să vizitez cât mai multe locuri minunate. Excusii la munte spre exemplu. Caut locuri noi și vreau să simt aer curat. în fecare weekend fac altceva. De exemplu în weekendul acesta (6 decembrie aka Moș Nicolae), îmi vizitez părinții și bunica, iau prânzul împreună cu ei . Seara, îmi doresc să ajung la Centrul de Plasament SOS Satele Copiilor să duc copiiilor de acolo niște dulciuri.

Cum ai început să faci ceea ce faci?

Cred că aici te referi la partea socială. Păi, efectiv acest sentiment de a dori să ajut vine din mine, din inima mea 🙂 ; nu pot să descriu, să știu de unde vine 🙂 . Stiu doar că VREAU să AJUT și că POT face asta. Oricine poate de fapt .

3

Iar dacă nu te refereai la partea socială, atunci să știi că ceea ce fac eu la birou, a început prin oferirea unei șanse, de care eu m-am bucurat. O provocare de a lua un obiectiv istoric aflat într-o stare de degradare extrem de avansată. Însă acum, în plină procedură de lucru privind renovarea Băii Populare Sibiu, simt că am să reușesc să aduc acest frumos obiectiv, la adevărata lui valoare! Îmi place să pot să creez și să fac planuri și să văd că oamenii se pot bucura de rezultatul lor.

12227663_518886358270635_619324403178593617_n

Îmi place foarte mult ceea ce fac. Iubesc partea cu Asociația We Help! și iubesc și Baia Populară Sibiu, pe care sper, cât mai curând să o renovăm. Mi-aș dori însă, să pot să accesez fonduri și să pot să ajut mai mulți copii; iar pentru cealalata parte – să se dimuneze partea cu birocrația și lucrurile să fie mai simple.

Din 1 decembrie , am început ShoeBox. ShoeBox, este o campanie, prin care strângem cadouri pentru copiii din familii defavorizate. Așadar, ziua de 1 decembrie, am petrecut-o cu echipa We Help! în căsuța ShoeBox, care se află în cadrul Târgului de Crăciun. Am așteptat oamen buni care au venit cu cadouri pentru îngerași.

shoebox2015

Tie ce cadouri îți faci?

Îmi place foare mult să citesc și să călătoresc să învăț cât mai multe lucru noi despre diferite culturi ale lumii. Anul acesta, mi-am îndeplinit un vis, pe care îl aveam de ce ceva vreme. Am făcut un curs de chineză și am obținut o bursă de 3 săptămâni în China. Am vizitat și am trăit experiențe foarte frumoase. Cel mai frumos concediu de până acum!

IMG_6480 2

Bianca s-a mutat departe de oraș și își petrece timpul hoinărind pe dealuri, împreună cu Kira, dogul german. Când nu e prea ocupată cu grădinăritul, îi place să gătească și să tricoteze.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Iodul
Totul despre .. absorbția mâncării!
Sarcină şi sport – despre preconcepţii şi normalitate

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau