Fitness & wellness, Lifemode
0

Lifemode App – un prieten digital al stilului nostru de viață

În timpul lunii trecute vă povesteam de aplicația Lifemode App, care ajută la corelarea stilului de viață curent cu necesarul de nutrienți și activitate fizică. Am testat-o, am povestit cu cei implicați în dezvoltare și ne-am alăturat echipei din spatele aplicației.

Ce este Lifemode?

attentive

Lifemode a apărut după multe discuții despre sănătate, despre cum și ce mâncăm, cum, dacă și când facem sport, bazate atât pe experiențele noastre cât și a interviurilor facute pe această temă.

Alături de noi sunt profesori de nutriție din mediul academic Vienez, care ne-au îndrumat în privința nutrienților și antrenorii care au participat la discuții și ne-au ajutat să înțelegem partea de fitness și legătura cu nutriția.

Până la urmă, este vorba despre interdependența felului în care trăim zi de zi și necesarul de nutrienți și activitate fizică a organismului nostru.

Aplicația Lifemode ține evidența acestor caracteristici, ne îndrumă și recomandă elementele necesare pentru a funționa optim.

Cum o folosim?balancing

După ce instalați aplicația, veți completa un chestionar pentru a determina profilul (greutate, înalțime, sportiv sau nu, fumător sau nu, ore de somn, etc.), iar apoi aplicația vă va recomanda unul din cele 28 de stiluri de viață deja existente. Puteți si alege unul care vi se potrivește mai bine, în funcție de activitatea perioadei următoare.

Din momentul în care selectați un stil de viață, Lifemode vă va recomanda nutrienții necesari stilului de viață și tipul de exercițiu fizic. La sfârșitul zilei vă va intreba scurt dacă ați urmărit recomadările și va afișa progresul făcut.

Pentru a vedea efectele unei schimbări în alimentație și ritm al exercițiilor fizice, corpul nostru are nevoie în medie de 2 săptămâni să se adapteze. Așa spun studiile și de aceea, Lifemode, are un ciclu de 2 săptămâni în care urmărește evoluția zilnică.

Cine o poate folosi?

Aplicația este gândită pentru persoanele sănătoase cu vârste cuprinse între 16 și 80 de ani cu un stil de viață supus shimbărilor permanente. Așa ca al nostru, ca a multor prieteni și cunoscuți. Ca a majorității generației noastre.

Lifemode nu este un înlocuitor al medicului și vă recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră dacă starea de sănătate se agravează.

Lifemode este o agendă specială care ne ajută zilnic și ne amintește că indiferent de ce mod de viață adoptăm, fie temporar sau permanent, sănătatea este întotdeauna pe primul loc.

Descărcați Lifemode (iOS si Android) acum și spuneți-ne părerea!

(Click pe Logo)

feature grphic

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Stil de viata vegetarian
Stil de viata vegetarian, cu respect de sine și fără teamă de rutină
HIIT – ce înseamnă? Cum se face? Și de ce funcționează?
Cum te ajută ciclismul împotriva stresului?

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau