Secrete
0

Norbert Szucs

Nume: Norbert Szucs

Job: Director comercial la Arway Rent a Car; blogger pe norbertszucs.ro

Localitate: Arad

Întrebare: Ai o viață echilibrată, cel puțin așa reiese din personal brandingul de pe Facebook. Ce e real din tot ce e acolo și… sincer, la ce viciu nu ai reușit să renunți?

Răspuns:  Măi, cu zâmbetul pe buze îți scriu că tot ceea ce vezi pe profilul meu de Facebook e 100% legit. Cu bune și picanterii! Însă crede-mă, dacă pentru un moment (ferească-i bunica!), băieții de la Google ar decide să mă lase fără calendar și lista de chestii-de-făcut, cel mai probabil aș procrastina până la epuizare. Atât epuizarea mea cât și a conținului de pe Netflix.

Cât despre vicii? Ugh, quite a bad case of FOMO – Fear of missing out. Sunt dependent de social media. There, I said it!

Însă. Însă! Uite, din ianurie pot spune că m-am cumințit. Am luat măsuri! Sunt într-o – să-i zicem – cură de tot ce-i cu feed, inimioare, like-uri, comment-uri și share-uri. Dimineața nu mai frecționez telefonul decât după ce ajung la birou. Laptop-ul are News Feed-ul blocat în prima parte a zilei, iar când se lasă noaptea, telefonul se depozitează în geantă, departe de pat.

Și totuși, în momentul în care îmi pun capul pe pernă mă ia un val de dubii – dar dacă s-a întâmplat ceva extraordinar, ceva despre care toată lumea va vorbi a doua zi și eu ba? Offf… Unde-i telefonul acela?! Swipe. Like. Comment. Share.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Dan Bugariu
Mancand cu ochii: legatura intre culoarea mancarii si cantitatea consumata
Anca Mirci

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau