Colaboratori, Isabela, Pentru suflet
0

O invitație la bunătate

O invitație la bunătate

Avem nevoie de bunătate. Nu ducem lipsă de bunătatea din perioada sărbatorilor religioase când mai toți duc flori la cimitir, pomenesc morții, donează câte doi euro, dau un leu batrânului din stradă și tot așa –asa numitata bunătate de promenadă. Nu avem nevoie nici de bunătatea împrumutată, pentru care așteptam mulțumiri. Nu avem nevoie nici să ni se arate că suntem mici, jos, sau neputincioși. Avem envoie de bunătatea care inalță, care îți întinde o mană să mergeți împreună. Nu avem neovie de bunătatea care înrobează.

Dupa Ureche_BuddhaAm primit în timp tot feluri de bunătăți și am învățat să fac diferența dintre ele. . O viața frumoasă și armonioasă mi se pare imposibilă fără bunătate, la fel cum bunătatea fără iubirea pentru celălat nu este posibilă. Nu cred că nu am avea oprtunitatea să ne exprimăm bunătatea, după cum nu cred nici ca putem fi intr-atât de săraci incât să nu avem ce oferi. O privire caldă este un semn de bunătate. Sunt nenumărate ong-uri care au nevoie de puțin din timpul vostru, sunt idei care merită împarțite – depinde doar de voi ce vreți să le aratați celorlalți. Sunt centre care găzduiesc bătrâni cărora le-ar prinde bine să povestească cu cineva si mai sunt centre cu copii abandonați, cărora iarăși le-ar face placere să comunice cu adulți. Sunt atâtea moduri și oportunități în care ar trebui să arătăm bunătate.

Bunătatea trebuie să vină din inimă, dintr-un prea plin de iubire și recnuoștință pentru viață. Dacă nu este așa, atunci nu se cheamă bunătate. Bunătatea este opusul judecării cuiva. Trist este că cine nu a cunoscut bunătatea, nu poate să o ofere celor din jur. Este deci, cu atat mai important sa oferim bunatate…fara nimic la schimb.

Dupa Ureche_despre bunatateCe ar fi de dorit să faci pentru a-ți manifesta bunătatea? Ar trebui să începi prin a te uita atent în jurul tău, să îi asculți pe ceilalți și să îți arați disponibilitatea pentru ei. Nu fi ignorant, nu crede că puținul tău nu are cum să ajute, nu te lua după alții care îți spun că dacă arați bunatate ești luat  de fraier. Bunătatea are o putere incredibilă să schimbe lumea. De ce să fii bun? Poate pentru că ai o satisfacție mai mare atunci când te ridici odată cu cineva, decât dacă te ridici pe spatele cuiva.

Despre bunatate nu ar trebui să scriem atât, ar trebui să o simtim. Haideți oameni buni să simțim si să dăm mai departe!

Despre Isabela, nu ar fi prea multe de zis, decât că îi place viața și că învață să vadă binele din orice. În rest, să ne citim cu bine!

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Totul despre .. absorbția mâncării!
Dovleacul – între legendă și cuptor
Fata citind in folotiu
Inteligenta sexuala si stil de viata non-conformist

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau