Colaboratori, Isabela, Review
0

O propunere slow pentru era fast

O propunere slow pentru era fast

Sunt o fană a citricelor, în special a portocalelor roșii. Atunci când ai pe cineva care iți livrează periodic portocale și lămâi proaspete, copate și pe deaspura stropite doar cu piatră vânătă, te gândești la toate rețetele care implică fructele astea și la cum să le storci. Sunt o fană și a verziturilor gen iarbă de grâu proaspată, pe care trebuie evident să o storc fară să o amețesc prea tare.

Dupa Ureche_fruit juice, storcatorCăutând in stânga si în dreapta am găsit un produs care stoarce de la țelină apio la țelină rădăcină și de la citrice la iarbă de grâu si care nu distruge elementele din fructe și legume precum o face sorcătorul cu centrifugă. Acel produs este slow-juicerul. Unde mai pui ca poți prepara lapte și brânză vegetală cu ajutorul lui. Îmi place pentru că deși are mai multe piese față de un storcător convențional, se spală mult mai ușor și mai rapid, nu face zgomot în casa –deci la o adica un copil ar putea dormi nederanjat, și storce tot sucul din fructe si legume fără risipă. Eu l-am gasit pe al meu la un preț ușor peste 250 de ron și storce la cincizeci de rotații pe minut. Variante la acest preț sau mai ieftine gasiți pe site-uri de profil.

De pe net mi-am cumpărat următorul produs slow –slow-cookerul. Nu are vreo legătură cu vreo tigaie. No, no. Asta este un produs fără de care eu nu mai stau. Pe scurt, este genial. Ce face el? Gateste orice preparat (de la gem la piftie, de la sarmale la fripuri si ciorbe, orice –imagianție să aveți) într-un mod sănătos, distrugând extrem de puțin vitaminele dacă este folosit la treapta unu -slow. Gătești ușor, sănătos, gustos, fara miros în casă, fără să stai langă vas, fără să transmiri.Dupa Ureche_pomelo Cei 100 de ron cât am dat eu pe el, au fost cei mai bine cheltuiți bani ever.

Mâncarea nu se arde și nici nu se usucă. Apa din mâncare nu se evaporă, deci câtă apă pui inițial, tot atâta găsești la final. Îmi place pentru ca inclusiv la ciorbă pun tote legumele, setez ora si dimineța am mâncarea gata. În orice preparat legumele rămân crocante, în timp ce carnea este extrem de fragedă. Ce sa vrei mai mult? Cand efectiv nu am timp, pun o bucată de carne condimentată cu niște legume decongelate, fară apă sau ulei și dimineata am prânzul gata. Atât de simplu! Evident inclusiv gem de prune fără zahăr sau prăjituri puteți prepara fara probleme.

Mâncarea se prepara de obicei in 5 -10 ore, deci nu este destinat gătitului rapid pentru acum. Eu am cumpărat o priză programabilă pe care o setez când să inceapă slow-cookerul să functioneze și când să se oprescă. Consumul de curent este de 2kw la 10 ore, deci extrem de mic. Este extrem de important ca vasul slow-cookerului sa fie din ceramică și în niciun caz de teflon!

Cu aceste două aparate la indemână nu am o scuză ca nu imi pot prepara ceva sanătos de consumat, indiferent cât timp am la dispoziție.

Dupa Ureche_slow-food

 

Surse foto: Izabela

Despre Isabela, nu ar fi prea multe de zis, decât că îi place viața și că învață să vadă binele din orice. În rest, să ne citim cu bine!

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
O invitație la bunătate
Posesie versus renunțare
Rucola cea mereu surprinzătoare

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau