Retete
0

Reţete pentru expunere la soare

ziua 19 – expunere la soare

PABA. Antioxidant care este folosit în produsele de protecție a pielii deoarece poate proteja pielea de factorii nocivi din lumina soarelui și ozon. O găsim în 40g făină integrală sau 1/2 cană de tărâțe sau 2 căni lapte

Acid hialuronic. Component principal al pielii implicat în repararea pielii și elasticitatea sa după expunerea la soare. În 100g carne roșie sau 40g ficat sau 120g cartofi dulci.

L-leucina. Ajută la păstrarea țesutului muscular și furnizează organismul cu energie în condiții de stres. De asemenea, lucrează pentru a vindeca oase, piele și țesut muscular. Se află la 1/2 cană soia sau 1/2 cană tofu sau 1 cană fasole.

Am avut parte de o zi însorită şi caldă. A fost primul sfarsit de săptămână dupa ceva vreme când am plecat toţi din oraş la puţină mişcare în natură. Astfel comunicarea virtuală nu a fost o prioritate, dar mâncarea nu am putut să o neglijăm.

Elementele de azi sunt destinate protecţiei pielii împotriva expunerii la lumina soarelui dar şi furnizarea de energie pentru o activitate intensă.

La micul dejun, am pregătit omletă şi tofu prăjit, cu o cană mare de cafea cu lapte. În acelaş timp am pregătit ficăţeii de pui pentru a-i avea cu mine la prânz, alături de nişte pâinici ce le-am făcut de cu seară.

6724285693_8cf72f1ee2_b

Prânzul l-am luat în natură şi linişte, cu aer curat, soare şi o brânză afumată luată de pe drum.

Cina mă va prinde târziu, dar voi avea alături câţiva prieteni şi vom găti. E un bun prilej să povestim, să lucrăm pentru cină împreună şi să stăm alături.

Vom pregăti vită prăjită şi fiartă în unt, cu sos de bere şi ciuperci la tigaie. Ne aşteaptă o seară activă în bucătărie.

Vă suntem recunoscători celor care au folosit aplicaţia Lifemode pentru feedback, iar celor care încă nu au încercat-o o găsiţi aici:

android_lifemode

Photo Credits: EditorB, Artizone.

dsds

 

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Reţete de duminică, pentru întărirea oaselor
Reţetele unui somn liniştit
Retete pentru revigorarea memoriei

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau