Colaboratori, Iulia, Review
0

S. Gear Fit sau Trezirea la realitate

De Crăciun am primit un cadou genial, care m-a ținut vreo 3 zile doar în videouri despre cum îți poți măsura stilul de viață. Samsung Gear Fit, cadoul ideal ca să mă motivez și apoi demotivez de la a știi ce se întâmplă în corpul meu.

Totuși, voi încerca să fac o listă cu plusuri și minusuri din experiența mea de aproximativ 30 de zile cu acest wearable. 

Plus: e genial dacă ești un tocilar sau un extaziat de măsurători, analize și grafice.

Poți să îți măsori pașii, caloriile, timpul, somnul, pulsul. Cu ajutorul aplicației mobile poți să vezi exact ce ai făcut și ce nu ai făcut în timpul zile. Dacă ți s-a părut că ai slăbit vreo 2 kg urcând pe scări până la etajul 8, îți va spune că în realitate ai pierdut doar … 200 g și speranța de a fi în formă.

Minus: e cu adevărat demotivant.

Îți arată cu adevărat când ajungi să faci 10.000 de pași: și din 30 de zile, mi-am atins obiectivul doar în 15 din ele … sincer, în 10. Ok, în 5 zile am atins 100% și în alte 5 zile am ajuns până la 80%. Mi-e și rușine să recunosc.

Plus: E super la lansat conversații despre stilul tău de viață.

E un accesoriu drăguț și poți să impresionezi măsurându-ți pulsul în mijlocul zilei. Mai ales dacă faci cum făceam eu în întâlnirile de echipă: hello, pulsul meu a crescut cu 10%, cred că încep să mă enervez. Da, am făcut asta o dată și de atunci am primit porecla de zecelasută.

Minus: bateriiiia bat-o vina!

Ca să funcționeze totul bine, trebuie să am Bluetooth-ul activat, asta înseamnă că minunatul meu telefon mobil va avea o performanță scăzută pe toată durata experimentului și se va descărca în aproximativ 5 ore.

Plus: primesc raport despre cum dorm: cât mă mișc, când adorm, cât zgomot fac.

Genial să îmi explic de ce un somn a fost sau nu odihnitor. În plus, dimineața vibrează drept alamă. Și e chiar o trezire ușoară și plăcută.

Minus: Am pierdut mini-încărcătorul în care intră încărcătorul normal și va dura vreo 3 săptămâni până primesc unul nou. Deci nu prea se potrivește cu un stil de viață haotic ca al meu.

Ca să închei, mi-a plăcut la nebunie experimentul și credeți-mă, când port brățara asta îmi fac de lucru cu ea. Dar partea cu încărcatul și faptul că orice raport se face prin scăderea performanței telefonului mobil mă duce cu gândul la un produs dezvoltat înainte de vremea lui. O să reiau utilizarea când îmi voi cumpăra un model nou de telefon Samsung, mai durabil și mai voios!

maxresdefault

Iulia este inventatoare și designer de stil de viață. În viața de zi cu zi, Iulia dezvoltă produse de lifestyle și desfășoară traininguri și coaching pe cum să ne trăim viața mai bine. În timpul liber, Iulia experimentează cu diverse produse și provoacă nume mari ale industriei Românești să înțeleagă mai bine nevoile consumatorului. Un rebel cu o cauză nobilă: informare și transparență.

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Turismul local, o alternativă…
Tudor Panait- fondator al unei afaceri de succes, Lavandă de România
Băuturi fermentate de vară

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau