Stil de viata de gambler profesionist
Pentru suflet
0

Stil de viata de gambler profesionist

Csaba își petrece majoritatea timpului uitându-se la meciuri de fotbal și baschet. Este pasiunea lui, care a devenit și o sursă de venit. A reușit să își câștige existența transformând cunoștiințele sale despre lumea sportului într-o afecere pe cât se poate de nonconvențională.

Totul a început când avea doar frageda vârstă de 15 ani. De atunci au mai trecut încă 13, deci titul de “gambler profesionist”  i se cuvine pe bună dreptate. Mai cu seamă că în tot acest timp el nu a încetat să urmărească persistent lumea sportului și să își construiască o bază solidă de cunoștiințe în acest domeniu.

În urmă cu un an, împreună cu niște prieteni, care împărtăşeau aceași pasiune și dedicație față de sport, au început să monetizeze acest hobby. Unde sunt mulți puterea crește și la fel cresc și șansele de câștig. Consultându-se între ei în legătură cu pariurile cu cele mai mari șanse de reușită, balanța lor personală de câștig s-a îmbunătățit simțitor.  Devenind din ce în ce mai pricepuți au început să ofere sugestii contra-cost amatorilor care îi contactează pe diferitele siteuri de pariat unde ei se clasează în topul gamblerilor.

Deși sună mai mult un hobby decât un job adevărat, timpul investit în vizionarea meciurilor, actualizarea statisticilor, citirea ziarelor de specialitate, scrierea articolelor care urmează să fie publicate pe blogul propriu de sport administrat de către Csaba,  este un job mai mult decât full time.

Meciuri și maratoane

“De obicei, petrec  aproximativ 30 de ore pe săptămână doar cu vizionarea meciurilor”.

Deși are un orar flexibil, programul lui de somn este una destul de haotic, dat fiind faptul că urmărește multe meciuri, care din cauza fusului orar, sunt difuzate în timpul nopții. Zi liberă și-ar putea lua oricând, dar rar se întâmplă să prioritizeze alte activități. În timpul unor campionate sau sezoane sportive aglomerate alergă și el un adevărat maraton al vizionărilor.

Gătitul în cuplu

Trăind într-o relație de cuplu, alimentația lui Csaba este una destul de echilibrată, căci gătitul este împărțit între el și partenera lui. Micul dejun este masa cea mai bogată a zilei, conținând produse de patiserie sau  sandvich și cafea. În decursul zilei încearcă să mânânce cât mai multe fructe considerându-le principala sursă de vitamine.

Sport și psihologie

Deși jobul lui este sportul, activitatea fizică propriu-zisă lipsește aproape în totalitate din rutina zilnică, mai ales în perioada de iarnă.

Vara practică fotbal, baschet, pinpong și încearcă să petreacă mult timp în aer liber.

Pe lângă pariuri, cea de a doua paisune a lui Csaba este psihologia. Citește cărți și se informează în mod regulat de subiecte legate de acest domeniu. Prietenii lui apelează de multe ori la sfaturile sale, iar el îşi pune în practică cunoștintele lui prin ajutorul acordat celor dragi.

Pierderi, câștiguri, stări de spirit

Provocarea cea mai mare legată de jobul și stilul lui de viață este tot una de natură psihică şi anume a face față la eșecurile și succesele trăite în cazul unor pariuri pierdute, respectiv câștigate.

“Sunt două lucruri greu de gestionat în acest business: când pierzi sau când câștigi. De exemplu, într-o perioadă de aproape o săptămână balanța pariurilor a fost negativă, colegul meu –având experiență mai puţină – a fost terminat. Eu am fost ok. Însă când un pariu cu miză mare nu este câştigător, eu sunt cel care este devastat. În același timp, când majoritatea pariurilor sunt câștigătoare, bucuria și boostul emoțional te-ar împinge să  începi să îți cheltui câştigul îndată. E important ca în momentele acestea să îți aduci aminte de zilele sau săptămânile cu minus. Trebuie să știi când și cum să te abții.”

Unde ești și unde vrei să ajungi?

Csaba consideră că la momentul de față este într-o perioadă de evaluare de sine, când cel mai important lucru în viață este să înțeleagă unde se află și ce își dorește de la viitor. Este preocupat de întrebări existențiale cum ar fi: care este contribuția pe care o poate aduce lumii, care sunt mecanismele  care  determină acțiunile și comportamentul oamenilor din jurul lui? A ajuns la concluzia că cel mai important este să lucreze în prezent la împlinirea dorinţelor cu adevărat importante în viitor.

“Trebuie să faci tot posibilul să îți îndeplinești dorințele!

…Vrei o familie? Întemeiază-ți una! Vrei  o carieră? Lucrează la ea!“ Aceste principii l-au determinat să investească timp și energie maximă în a-și transforma aspirațiile în realitate.

“Mulți oameni în jurul meu nu înțeleg ceea ce fac, sau nu pot să perceapă cum o fac… Este necesar  să alegem  prețul pe care suntem dispuși să îl plătim atunci când ne gândim la ceea ce dorim să realizăm în viață! Dacă ni se pare că prețul este prea mare, înseamnă că trebuie să alegem altceva. Eu cred că mi-am găsit calea care își merită prețul.“

NaggyonKeeegyoo

 

Photo credit Csaba


 Secret 61

Comunică! Nu vorbi mult și fără rost, ci comunică cu oamenii care îți sunt dragi! Spune-le că pot conta pe tine. Fă în așa fel încât să simtă acest lucru. Comunică și încearcă să cauți oamenii cu care poți să fii sincer și care îți oferă și ție sinceritate.

Secret 62

Nu te victimiza! Majoritatea dintre noi cărăm o povară din trecut. Cu toate astea nu te comporta ca o victimă trecutului!

Secret 63

Nu te aștepta ca cei din jur să te laude pentru ceea ce faci. Mulți au să îți spună că nu ești pe calea cea bună. Nu uita ca tu decizi ce este bine pentru tine, fi pregătit să pierzi și liniștit că măcar ai avut curajul să încerci!

VEZI TOATE SECRETELE

SPUNE-NE SECRETUL TĂU

Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Bordeaux – vinul cel mai cunoscut al Franței
Un stil de viata echilibrat: Să eviți să te descarci pe alți oameni
Emoția din spatele minimalismului- Part #1

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau