Colaboratori, Isabela, Pentru suflet
0

Tabieturile mele ca să încep ziua cu zâmbetul pe buze

Îmi plac tabieturile prin care am grijă de mine. Unul care s-a lipit de mine și care așa a rămas sunt exercițiile de streching pe care le fac dimineața.
De multe ori mă trezeam cu o stare de anchilozare pe care parcă o trăgeam după mine toată ziua -lucru care îmi displăcea teribil. Încercând diverse am ajuns la aceste exerciții de streching. Nu sunt grele, nu transpiri efectându-le şi cel mai important -îți dau o stare de bine și scapi de sentimentul ăla de anchilozare. Exerciţiile în principiu sunt unele simple însă le puteţi complica pe cât doriţi, posibilităţi există ;). Un video după care eu m-am ghidat este acesta.

Pentru mine zilele când fac exercițiile astea sunt mai senine 🙂 sau măcar au premiza să fie ;).

banner B! red buton 2

Un alt obicei adăugat tabieturilor mele de dimineață îl reprezintă băutul apei cu lămâie pe stomacul gol. Apa este musai sa fie calda spre un fierbinte suportabil. Fiind apa caldă îi schimbă gustul lămâii în unul de ceai de lămâie, deci nu veți bea ceva acru sau amar. Eu storc o jumătate de lămâie într-o ceaşcă. Dacă chiar nu vă place gustul ca atare puteți adăuga o linguriță de miere, însă aveți grijă să nu exagerați cu ea ;). Am început să consum bautura asta când mi-am propus sa renunț la cafeau baută dimineața. Apa caldă cu lămâie are un efect tonic și energizant şi pentru mine este un bun înlocuitor al cafelei.

apa cu lamaie

Pe lista obiciurilor plăcute descoperite de curând se numără și dusul făcut dimineța. Nu, nu am descoperit acum dușul, îl cunoșteam. Ce nu știam era efectul dușului de dimineță. Nefiind o persoana matinală percepeam acest duş ca pe o corvoadă entru care ar fi trebuit să mă treyesc şi mai devreme. Suprinzător pentru mine, oamenii nu îşi fac degeaba un duş dimineţa. Mie imi dă o stare de bine și ma revigoreză. Il fac dupa ce termin exercițiile de stretching și înainte de apa cu lămâie. Și, nu, nu sunt o persoană matinală cum v-ați putea imagina, însa plăcerea acestui duș ma determină să mă trezesc cu cincisprezece minute mai devreme.

ceai verde YV buton 2

Din câte activități am încercat, acestea sunt tabieturile care funcționează cel mai bine pentru mine dimineaţa. Sunt curioasă dacă voi aveţi asemenea tabieturi şi cum vă ajută.

dimineata

Despre Isabela, nu ar fi prea multe de zis, decât că îi place viața și că învață să vadă binele din orice. În rest, să ne citim cu bine!

Photo Credits: here , here and here.
Shopul nostru B!tonic
Golden Oils Omega 3 BITONIC Colesterol Ochi Inima BIO
Golden Oils pentru inimă, ochi și creier - mai multe...
Imunitate BITONIC Orange Imun natural bio raceala gripa ghimbir
Orange Imun pentru raceală și gripă - mai multe...
Blue Sleep - Odihna - BITONIC
Blue Sleep pentru un somn linistit - mai multe...
Related Posts
Orthorexia Nervosa – Obsesia nesănătoasă de a mânca sănătos
Stil de viata gamer - ecrane de calculator cu WOW
Stil de viata de ex-gamer: ocazional îmi vine să îmbrățișez calculatorul
Alimentația raw, o alternativă…

Comentează

Comentariul tău*

Nume*
Site-ul tau